Overslaan naar content

Verpleegkundige BIG-geregistreerd (loondienst)

Op locatie
 • Margraten, Limburg, Nederland
€ 2.677 - € 4.180Zorg

Functieomschrijving

De functie

Voor de medische begeleiding is Fundamentum op zoek naar een verpleegkundige met BIG-registratie. De nieuwe verpleegkundige komt het huidige team versterken.

Je biedt medische zorg aan cliënten die niet ambulant kunnen ontgiften van hun alcohol-, medicatie- of drugsverslaving. Jij zorgt ervoor dat het ontgiften op een verantwoorde wijze op een zo prettig mogelijke manier verloopt. Daarnaast speel je een rol in het beïnvloeden van het sociotherapeutische klimaat in de kliniek door bijvoorbeeld deel te nemen aan de dagopening en dagactiviteiten te begeleide

Wie is Fundamentum?

Fundamentum is specialist in het uitvoeren van korte detoxbehandelingen in een medische setting en onder 24 uurs toezicht. Een detoxopname bij Fundamentum duurt gemiddeld twee weken met uitschieters naar boven en naar beneden, afhankelijk van de soort drugs, de leeftijd en het gebruikerspatroon. Na de detox dragen wij patiënten over aan een instelling voor ambulante verslavingszorg voor het vervolg van de behandeling. Ons dynamische team omvat (verslavings)artsen, psychiaters, psychologen, sociotherapeuten en verpleegkundigen. Tenslotte inspireren wij patiënten om de fundamenten van het 12-stappenmodel te omarmen.


Waar ga je werken?

Fundamentum, gevestigd in het charmante Margraten (op een steenworp van Maastricht), blinkt uit in het leiden van korte detox-behandelingen onder medisch toezicht, 24 uur per dag. Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. De bedrijfscultuur is informeel, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Verbinding, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

Vereisten

Wie ben jij en wat breng jij mee?

 • Een MBO-V of HBO-V diploma is jouw trots en fundament.
 • Je hebt een BIG-registratie.
 • Bij voorkeur draag je de kennis van verslaving en de bijbehorende co-morbiditeit met je mee, of anders een stevige affiniteit.
 • Samenwerken is jouw tweede natuur, en je gedijt in een teamomgeving.
 • Je draait je hand niet om voor avond, weekend en nacht shifts.
 • Je bent een doelzoekende, gestructureerde krachtpatser die veerkrachtig in het leven staat.
 • Bij voorkeur vind je een thuis in Zuid-Limburg, binnen 30 km van het pittoreske Margraten, of je ziet een toekomstige verhuizing naar deze regio zitten.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris (afhankelijk van ervaring) tussen €2677-€4263,- bruto per maand (conform CAO GGZ, functiegroep 50), op basis van 36 uur per week;
 • Een dienstverband voor 12 maanden, bij verlenging wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd (bij goed functioneren);
 • Fietsplan;
 • Een sport abonnement óf een upgrade van de thuiswerkplek (indien van toepassing) ter waarde van € 400,- bruto;
 • Balansbudget t.w.v. €500 op basis van 36 uur;
 • Dat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers hoog in onze prioriteitenlijst staat. We geven onder andere deskundigheidsbevorderingen aan collega's en dragen bij aan externe scholing.


Interesse?

Wil je meer weten voordat je jezelf kandidaat stelt? Neem dan contact op met onze recruiter Lindiwe Dalh via recruitment@fundamentum.nl of 06-45027544.


Wil je een betekenisvolle baan bij Fundamentum?

Fijn! Wij verkennen graag samen hoe Fundamentum past bij jouw ontwikkeling en hoe we samen het verschil gaan maken voor onze cliënten. Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

of