Overslaan naar content

Het sollicitatieproces

Hieronder is te zien hoe het sollicitatieproces bij Fundamentum verloopt. De stappen die doorlopen worden in dit proces kunnen per functie verschillen.

Solliciteren

Na jouw sollicitatie nodigen wij jou uit voor een gesprek of laten je weten waarom we (nog) geen match zien.

Kennismakingsgesprek

Je maakt kennis met een van de leidinggevenden.

Meelopen

Voor de meeste functies wordt een meeloop dag(deel) ingepland.

Vervolggesprek

Om jouw eventuele meeloop dag te bespreken. Met bepaalde functies volgt een gesprek met de directie.

Aanbod

Er is een match! Een van onze HR adviseurs neemt contact met je op en bespreekt het voorstel. Uiteraard nemen we ook contact met je op als we (nog) geen match zien.

Maak kennis met ons!

Heb je praktische vragen over het sollicitatieproces, neem dan contact op met Lindiwe Dalh door een mail te sturen naar recruitment@fundamentum.nl of telefonisch via 06 - 45 02 75 44!

Het aannamebeleid

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt standaard onderdeel uit van de procedure.

Het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Dat geldt tevens voor het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment.

Fundamentum maakt geen onderscheid op grond van gender, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

AGB code

Volgens de Regeling geestlijke gezondheidszorg en forensische zorg van de NZa moet bij de zorgprestaties worden geregistreerd wie de prestatie heeft uitgevoerd. Dat kan met een AGB-code of met de naam en het beroep van de zorgverlener. Van zorgverleners die een AGB kúnnen krijgen, wordt verwacht dat zij ook daadwerkelijk een AGB-code aanvragen.

Dit betekent dat in ieder geval iedereen met een BIG-beroep, maar ook sommige zorgverleners met een van de ‘overige beroepen’, een AGB-code moet hebben.

Het is van belang dat een nieuwe medewerker waarvoor een AGB code van toepassing is voor aanvang van het dienstverband deze AGB code overhandigt. Deze AGB-doce wordt vervolgens gekoppeld aan de AGB code van Trubendorffer en aan die van Fundamentum, een zusterorganisatie van Trubendorffer.

Kom ons team versterken!

Bekijk onze openstaande vacatures via onderstaande knop.